Openingsweekend focusprogramma 'O Solitude'

Openingsweekend focusprogramma 'O Solitude'

Dana Michel, Feiko Beckers, Nixie's, Shadi Habib Allah, Michaël Van den Abeele, Kids 'Pyjama' Party, Onesie Night

Op 3 en 4 februari opent Beursschouwburg het nieuwe focusprogrammma 'O Solitude'.  Het programma van die tweedaagse is traditiegetrouw een prachtige staalkaart van wat Beursschouwburg aan het publiek te bieden heeft: de Belgische première van de fantastische voorstelling Mercurial George van de Canadese choreografe Dana Michel*, de 'eeuwige mislukkeling' Feiko Beckers zet met zijn solotentoonstelling The Understanding of Nonsense de tentoonstellingsruimte vol plaalwoningen, er is muziek met Nixie's (Vanishing Twin / Dijf Sanders / dj Venus in Cancer), er is een 'Pyjama Party' voor  voor kinderen en op de 'Onesie Night' iedereen - al dan niet alleen - welkom in het minst flatterende kledingstuk ter wereld.

Wij geven tijdens het openingsweekend een klein geschenk weg: iedereen die langskomt op zaterdagnamiddag kan voor een heleboel projecten uit ons programma tickets kopen aan de helft van de prijs

* Mercurial George staat op 3 & 4 februari in Beursschouwburg en de week erna, op 7 en 8 februari, in CAMPO, Gent.  

VRIJDAG 3 FEBRUARI 

19:00: vernissage: Feiko Beckers (NL) - The understanding of nonsense
Voor de expo The Understanding of Nonsense zal hij onze tentoonstellingsruimte volbouwen met verschillende hutten op palen ofte paalwoningen. Hij toont in deze hutten sculpturen, films, teksten en zelfs performances.

19:00: inauguratie : Mural door Michael Van den Abeele (BE)

19h00- 22:00: Sahdi Habib Allah (PS) - Dag'aa - Black Box video 
Shadi Habib Allah neemt ons mee op een bevreemdende ontdekkingsreis zonder duidelijke bestemming door de Sinaïwoestijn, ver van de bewoonde wereld.

20h30: Dana Michel (CA) - Mercurial George - Belgische première
performance / dans 
Dana Michel is onnavolgbaar. Onconventioneel. Uniek. Eigenzinnig. En ze overvalt je met haar instinctieve intuïtie. Deze Canadese choreografe verzamelt de meest positieve adjectieven als het over haar artistiek werk gaat. 

22:00: NiXiE'S: Vanishing Twin / Dijf Sanders / dj Venus In Cancer
nightlife / concert 

ZATERDAG 4 FEBRUARI

12:00 - 19:00: Feiko Beckers (NL) - The Understanding of Nonsense - expo

12:00- 22:00:  Sahdi Habib Allah (PS) - Dag'aa - Black Box video 

14:00 - 18:00: Ketjes 'Pyjama' Party
Het beproefde recept: ouders aan de bar en kindjes - in pyjama - klaar voor hun bedjes! 

14:00 - 18:00: Ticketverkoop O Solitude -50% 
Sla ja slag en verzeker je plaatsen voor O Solitude! Oftewel: komt je met twee, dan lijkt het alsnóg dat alleen komt (en alleen komen mag uiteraard ook...). 

20:30: Dana Michel (CA) - Mercurial George 
performance / dans

22:00: Onesie Night
nightlife

Over Beursschouwburg

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum, gelegen in hartje Brussel. Je kan er terecht voor performance, film, muziek, expo, debat, lezingen, feest en een drankje in beurscafé. Beursschouwburg biedt jonge en vernieuwende artiesten een platform. Je vindt er vaak de grote namen van morgen terug. 

Jong talent, kruisbestuivingen en plaats voor experiment staan centraal in de uiteenlopende programmeringen van zowel podiumkunsten, als film, muziek en beeldende kunst. Beursschouwburg kiest niet voor een eenduidige, maar voor een polymorfe identiteit.


Beursschouwburg
A. Ortsstraat 20-28
1000 Brussel