Dit weekend, 27 en 28 juni:

Dit weekend, 27 en 28 juni: "Over & Out" in Beursschouwburg

De feestelijk afsluiter van Beurssc50uwburg!

Woensdag 10 juni 2015 —

 

Dit weekend, zaterdag 27 en zondag 28 juni sluit Beursschouwburg 5 maanden 50ste verjaardag vieren af met "Over & Out".  We trekken alle deuren van het gebouw open en gaan de straat op met concerten, feest, DJ's, en 'old school' Beursschouwburg gezelligheid. 

Op zondag 28 juni. In de traditie van Mallemunt en Klinkende Munt gaan we de straat op met concerten van Condor Gruppe en DYnamic, een vinylmarket XL, de Fm Brussel bus en DJ's. Deze zondag valt ook samen met de officiële start van de autovrije zone in het Brusselse stadscentrum. Vanaf 19u verhuizen de feestelijkheden richting Zilveren Zaal en dakterras voor het concerten van Zap Mama DJ Beatbox set en SupAfly Collective (FM Brussel). 

Op zaterdagavond 27 juni zetten we het dakterras en de Zilveren Zaal naar goede Out Loud! gewoonte open voor gratis concerten: Blondy Brownie, Brutus en BRNS. In de Gouden Zaal spelen Brusselaar Lefto en de Australische producer, zanger en pianowonder Jordan Rakei ten dans. Ook het Beurskafee is die avond open. 

Mallemunt? Beursschouwburg organiseerde begin jaren '70 als één van de allereerste een stadsfestival in de publieke ruimte. Beursschouwburg was hiermee op dat moment een echte pionier. Mallemunt werd t/m 1987 georganiseerd. Vanaf 1988 ging het festival verder onder de naam Bruzzle, om in 1992 tot Klinkende Munt herdoopt te worden (laatste editie in 2007). 

Programma "Over & Out" zaterdag 27 juni - "intra muros" 

Zilveren Zaal (concerten): 
gratis - open vanaf 17u 

21:30 Blondy Brownie
22:30 BRUTUS
00:30 BRNS
01:30 DOP Massacre aka DJ Saucisse

Gouden Zaal: all nighter with LEFTO & Jordan Rakei  
€15/€12 (vvk) - meer info & tickets

Beurskafee = open! 

Programma "Over & Out" zondag 28 juni - "extra muros" 

Doorlopend: 12u - 18u - gratis - Ortsstraat, voor de deur van Beursschouwburg en aansluitend in de Zilveren Zaal. 

Vanaf 12u - Vinylmarket XL 

Vanaf 14:00
Fm Brussel live uitzending vanuit Fm Brussel bus . 
Vind je geluk met Joker +

Concerten: 
14:00 DYnamic
16:30 Condor Gruppe
20:00 Zap Mama DJ Beatbox set - Zilveren Zaal 
21:00 SupAfly Collective (FM brussel) - Zilveren Zaal 

+ doorlopend: bar en terras. 

Partners Over & Out: FM Brussel, Humo en Nationale Loterij. 

Partners Beurssc50uwburg: Vlaamse Gemeenschap, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Stad Brussel, Vlaamse Gemeenschapscommissie, Maes, Marriott, TV Brussel, FM Brussel, BDW / Agenda, Klara, Cobra, Sabam for Culture, MO* en Humo.