Clémentine Coupau - Common Moods

Clémentine Coupau - Common Moods

Donderdag 6 oktober in Marriott Hotel Brussel

De Brusselse Clémentine Coupau* neemt je mee naar de overkant van de straat. Daar bevindt zich het Marriott Hotel, de overbuur van Beursschouwburg in de Ortsstraat. Op wandel door dit labyrint aan gangen, parallelle verdiepingen en generische hotelkamers, bevindt zich één kamer waar jullie halt houden. Ga binnen en dompel je onder in de filmische wereld van Clémentine…

In een leeg huis voeren zes personages op repetitieve wijze taken uit. Ondanks het feit dat ze in stilte samenwonen, kunnen we veronderstellen dat er tussen hen een band bestaat. Allemaal samen vormen deze verschillende karakters een groep. Een groep die generische taken uitvoert in een neutrale setting.

Er zijn 7 timeslots:
19:00, 19:40, 20:20, 21:00, 21:40, 22:20, 23:00

Deelnemen is gratis - maar graag registeren via tickets@beursschouwburg.be or 02 5500350

* Clémentine Coupau (1988) studeerde aan de  École des Beaux-Arts in Bordeaux (FR) en aan de Staatliche Hochschule für Bildende Kunst in Frankfurt (DE). Sinds 2015 woont en werkt ze in Brussel, waar zich toelegt op op objecten maken, films schrijven en produceren en het produceren van afmosferen en omgevingen. 

Credits:

Concept: Clémentine Coupau I Image: Loïc Carrera I Sound: Aïda Merghoub I Assistants: Yann Wauters & Sonia Skatchkov
 I Editing: Lucas Furtado & Clémentine Coupau I Acting: Leda Bourgogne, Enno Devillers-Peña, Billie Maya Johansen, Melanie Matthieu, Thuy-Han Nguyen-Chi, Rein de Wilde I Voice: Hanne Lippard I Graphics: studio Large
Color grading : Nikos Dalton Appelquist I With the support of: the commission mécénat de la FNAGP, Fondation Nationale des Arts Graphiques et Plastiques, France I Shout out to: the Inter Arts Center Malmö, Sweden for the technical support & Hôtel Beau Rivage, Belgium for the diffusion.

Meer info op de website van Beursschouwburg

Over Beursschouwburg

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum, gelegen in hartje Brussel. Je kan er terecht voor performance, film, muziek, expo, debat, lezingen, feest en een drankje in beurscafé. Beursschouwburg biedt jonge en vernieuwende artiesten een platform. Je vindt er vaak de grote namen van morgen terug. 

Jong talent, kruisbestuivingen en plaats voor experiment staan centraal in de uiteenlopende programmeringen van zowel podiumkunsten, als film, muziek en beeldende kunst. Beursschouwburg kiest niet voor een eenduidige, maar voor een polymorfe identiteit.


Beursschouwburg
A. Ortsstraat 20-28
1000 Brussel