Beursschouwburg sluit de deuren n.a.v. COVID-19

Beursschouwburg sluit de deuren n.a.v. COVID-19

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluiten Beursschouwburg en Beurscafé de deuren tot en met 31 maart 2020.

Uit zorg voor ons publiek en personeel en uit solidariteit met mensen met een verhoogd risico op besmetting willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het COVID-19 virus. 

Tot en met 31 maart worden alle activiteiten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Hierover vind je meer info op onze website. Elke tickethouder zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

Een overzicht van alle afgelaste culturele events in Brussel vind je op de website van BRUZZ.

Contacteer ons
Over Beursschouwburg

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum, gelegen in hartje Brussel. Je kan er terecht voor performance, screenings, muziek, expo, debat, lezingen, feest en een drankje in beurscafé. Beursschouwburg biedt jonge en vernieuwende artiesten een platform. Je vindt er vaak de grote namen van morgen terug. 

Jong talent, kruisbestuivingen en plaats voor experiment staan centraal in de uiteenlopende programmeringen van zowel podiumkunsten, als film, muziek en beeldende kunst. Beursschouwburg kiest niet voor een eenduidige, maar voor een polymorfe identiteit.


Beursschouwburg
Auguste Ortsstraat 20-28
1000 Brussel