'Picnic. Sharing public space' by Beursschouwburg & restaurant AUB-SVP: 8 juni t/m eind september

'Picnic. Sharing public space' by Beursschouwburg & restaurant AUB-SVP: 8 juni t/m eind september

Beursschouwburg houdt van een goede picknick! Tijdens de maand juni en het jaarlijkse festival Out Loud!*, wordt ons – al zeggen we het zelf- geweldige dakterras op de 5de verdieping onderdeel van de publieke ruimte. Iedereen is welkom om er te picknicken en te genieten van de zon.  

  • Met het festival Out Loud! (8 juni t/m 10 juli) viert het Brusselse kunstencentrum Beursschouwburg traditiegetrouw het einde van een goed gevuld seizoen. We nodigen iedereen een maand lang uit op het dakterras met aangrenzende bar en zilveren zaal. ‘s Avonds screenen we muziekfilms (thema dit jaar: de jaren ’90) en dansen we op live muziek. ‘s Middags openen we de deuren voor lunch met picnic. 

Dit jaar kan je ook onvoorbereid en zonder picknick terecht in Beursschouwburg. Voor ‘Picnic. Sharing public space’ krijgt Beursschouwburg versterking van het Brusselse restaurant AUB-SVP, het culinaire geesteskind van architecten Bart en Joris Lens en chef Mathias Dircx. AUB-SVP voert continu onderzoek naar verantwoorde, duurzame voeding: seizoensgroenten, lokale en biologische producten en bijvangst. 

Vanaf 8 juni tot eind september voorziet AUB-SVP je van een ecologisch én culinair verantwoord picknickzakje waarmee jij, je vrienden en collega's richting dakterras, autovrije centrale lanen of een ander picknickplekje in de buurt kan trekken. 

Op zondag 10 juli zet Beursschouwburg een punt achter het seizoen, maar vanaf 3 augustus tot eind september vind je AUB-SVP opnieuw in de grote hal van Beursschouwburg. Geen inspiratie of gewoon zin om buurt te verkennen? Een kaartje in je knapzak zet je op weg naar pareltjes en rustige insider tips in de buurt. Trek er op uit met vrienden, collega’s en kennissen en claim parken, pleinen, banken en straten. De publieke ruimte was nog nooit zo lekker!

Website AUB-SVP 

Over Beursschouwburg

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum, gelegen in hartje Brussel. Je kan er terecht voor performance, film, muziek, expo, debat, lezingen, feest en een drankje in beurscafé. Beursschouwburg biedt jonge en vernieuwende artiesten een platform. Je vindt er vaak de grote namen van morgen terug. 

Jong talent, kruisbestuivingen en plaats voor experiment staan centraal in de uiteenlopende programmeringen van zowel podiumkunsten, als film, muziek en beeldende kunst. Beursschouwburg kiest niet voor een eenduidige, maar voor een polymorfe identiteit.


Beursschouwburg
A. Ortsstraat 20-28
1000 Brussel